راهنمای مسافران کهکشان به کتابفروشی‌ها می‌رسد

[ad_1]

۱۲ اکتبر ۱۹۷۹، اولین رمان از سه‌گانه «داگلاس آدامز» با نام راهنمای مسافران کهکشان یا H2G2 آماده فروش در کتابفروشی‌ها می‌شود.

راهنمای مسافران کهکشان

این رمان که در ژانر علمی-تخیلی قرار دارد، اولین‌بار به‌عنوان یک نمایش رادیویی برای رادیو بی‌بی‌سی ۴ ساخته‌ شد.

داستان نمایش و کتاب از مسیری بین کهکشانی پیروی می‌کند و ماجراهای آرتور دنت که از نابودی زمین می‌گریزد را به تصویر می‌کشد. او در این راه با چندین شخصیت دیگر ازجمله یک بیگانه به‌نام «فورد پرفکت» و یک ربات افسرده به‌نام «ماروین» همراه می‌شود تا مقابل ووگون‌ها که مسئول نابودی زمین هستند بایستد.

این کتاب از پرفروش‌ترین کتاب‌های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی است. استقبالی کم‌سابقه از آن باعث شد آدامز چهار جلد دیگر از آن را منتشر کند. پس از مرگ او، «ایون کالفر»، نویسنده ایرلندی، با اجازه‌ همسر آدامز و استفاده از آرشیو، یادداشت‌ها و نوشته‌های چاپ‌نشده او، جلد ششم این رمان را نوشت و در سال ۲۰۰۹ منتشر کرد.

نقش داستان‌های علمی-تخیلی در پیشرفت علم

بخشی از فرآیند روش علمی، تخیل است که پیش از نظریه‌پردازی صورت می‌گیرد.

اختراع و به حقیقت پیوستن‌ بسیاری از چیزها مانند سفرهای فضایی، ایستگاه‌های فضایی، موشک‌ها با قابلیت گریز از گرانش، قدم روی ماه، ارسال کاوشگر به سیارات دیگر و… اولین‌بار در داستان‌های علمی-تخیلی مطرح شدند و امروزه در دنیای واقعی وجود دارند.

بنابراین نقش این داستان‌ها با پیشرفت تکنولوژی و آینده‌نگری بشر ثابت شده‌ است. بسیاری از دانشمندان، داستان‌های علمی-تخیلی را الهام‌بخش و بارتاب‌دهنده علم می‌دانند که می‌توانند عموم مردم را به موضوعات علمی علاقه‌مند کنند.

[ad_2]

منبع