نخستین انسولین نسل تازه در ایران تشکیل و رونمایی شد
[ad_1]
سالم خبر: امروز نخستین انسولین نسل تازه در حالی رونمایی شد که تعداد بسیاری از کارشناسان حاضر در این نشست بر این باورند که این داروها در ادامه زندگی راحتتر بیماران دیابتی تاثییرگذار است .
به نقل از سالم خبر، مراسم رونمایی از نسل تازه انسولین صبح روز یکشنبه در کارخانه یک شرکت دارویی در استان البرز با وجود رئیس سازمان غذا و دارو، مسئولانی از وزارت بهداشت و بیمهها برگزار شد.
حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص حالت دیابت در ایران و پشتیبانیهایی که این سازمان برای تامین داروی آنها انجام میدهد، او گفت: بیشتر از ۸ درصد مردم دنیا به دیابت مبتلا می باشند که از این تعداد بیشتر از ۹۰ درصد آنها داروهای خوراکی مصرف میکنند و ۱۰ درصد نیز وابسته به انسولین می باشند .
او با اشاره به پویش تازه وزارت بهداشت در رابطه قند خون و سختی خون افزود: میتوان او گفت دیابت پرهزینهترین بیماری دنیا است و هزینههای بسیاری بر شانههای حوزه سلامت میگذارد که قسمتی از این هزینهها به نوشته پیشگیری مرتبط است.
رئیس سازمان غذا و دارو با اصرار بر این که بیشتر از ۹۰ درصد داروها خوراکی می باشند اضافه کرد: متفورمین بیشترین تشکیل را در سرزمین داشته است و تنها ۱۰ درصد افراد دیابتی در سرزمین انسولین قلمی مصرف میکنند و این مقدار در سالهای تازه مصرف آن افزایش داشته است.
او با اصرار بر این که هر سال ۳۰ میلیون قلم انسولین در سرزمین تشکیل میبشود، اضافه کرد: امسال قرار بر این شد که این عدد افزایش اشکار کند.
وی با گفتن این که دنیا به سمت تشکیل انسولینهای طویلتاثییر حرکت میکند، او گفت: تشکیل قرص انسولین در برخی کشورها در مرحله تحقیقاتی و برسیهای بالینی است.
محمدی افزود: امسال در صندوق صعبالعلاج اعتبار اختصاصیای برای تحت پوشش قرار دادن هزینه داروهای بیماران دیابتی ازجمله داروهای خوراکی دیده شدهاست.
علیرضا استقامتی، فوق تخصص غدد و متابولیسم، نیز با اشاره به این که آمار دیابت در سرزمین رو به افزایش است خاطر نشان کرد: بیشتر از ۵۰۰ میلیون نفر در دنیا دچار دیابت می باشند که میتوان او گفت این آمار به ۸۰۰ میلیون هم میرسد و بهاسانی نمیتوان این سیل خروشان را متوقف کرد.
او با اصرار بر این که در ایران بیشتر از ۱۱ درصد افراد به دیابت مبتلا می باشند، اضافه کرد: از این تعداد ۲۴ درصد در معرض پیشدیابت قرار دارند که آنها نیز امکان پذیر به عوارض دیابت مبتلا شوند. چون طبیعت این بیماری، مزمن و درمان آن، پیچیده است.
استقامتی با اصرار بر این که در سرزمین ما با اصلاح روش تغدیه و رژیم غذایی، کمتر از ۱۵ درصد از قند خون قابل کنترل میبشود، خاطر نشان کرد: دیابت با خود مشکلات فرد دیگر همانند چاقی، افزایش وزن و فشارخون را به جستوجو دارد و این نوشته میطلبد که درمان مناسب در زمان مناسب انجام بشود. ما نباید اجازه دهیم که دیابت به عوارض برسد. چون در آن صورت نمیتوانیم کمکی به اقتصاد سلامت کنیم. دیابت در واقع سختی بسیاری بر جامعه داخل میکند و میتواند هزینههای بسیاری به جستوجو داشته باشد. در آمریکا ۴۰۰ میلیارد دلار، هزینه درمان دیابت میبشود که ۳۰۰ میلیون دلار آن هزینه مستقیم و ۱۰۰ میلیارد دلار آن، غیر مستقیم است و در واقع باید او گفت به ازای هر ۴ دلاری که برای خدمات سلامت انجام میبشود یک دلار برای دیابت هزینه میبشود و این فرایند هم چنان ادامه دارد، چون کنترل دیابت زیاد سختتر از بیماری های دیگر است؛ به این علت که دیابت، همه ابعاد زندگی فرد را تحت تاثییر قرار میدهد.
استقامتی در رابطه انسولین نسل تازه او گفت: در این انسولین نسل تازه، دو نوع انسولین تعبیه شده است؛ هم سریعالاثر و هم طویلتاثییر که این ویژگی میتواند شرایط را برای بیمارانی که ناچارند چندبار در روز انسولین تزریق کنند، بهتر کند.
او بر این باور است که دنیا راه درمانهای تازه را در پیش گرفته و انسولینهای هفتگی و ماهانه در حال تشکیل می باشند و گفت: آموزش، حلقه مفقوده در سیستم سلامت است و نمیتوانیم امید داشته باشیم که درمان، بدون عبور از شاهراه آموزش به مقصد برسد.
[ad_2]
منبع