قابلیتی حیاتی؛ پیکسل واچ ۳ «از دست رفتن نبض» را تشخیص می‌دهد_جزر و مد

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی جزر و مد

هم‌زمان با معارفه نسل تازه ساعت‌های هوشمند پیکسل واچ ۳ که اکنون در دو سایز اراعه خواهد شد، گوگل قابلیت حیاتی جدیدی به این محصولات اضافه کرده است که «از دست رفتن نبض» را تشخیص می‌دهد. این شرکت در اتفاقات Made by Google 2024 که شب قبل برگزار شد، علاوه‌بر ابزارها و قابلیت‌های تازه همانند امتیاز آمادگی برای تمرین، امتیاز ضربان قلب و مقصد روزانه‌ی شخصی‌سازی‌شده، از ویژگی تشخیص توقف نبض برای حالت‌های اضطراری رونمایی کرد.

به‌حرف های‌ی گوگل، از دست رفتن نبض نوعی حالت اضطراری سلامتی محسوب می‌بشود که می‌تواند برای هر فردی اتفاق بیفتد و وقتی رخ می‌دهد که قلب به شکلی که برای ادامه‌ی زندگی الزامی است، نمی‌تپد. این مشکل می‌تواند ناشی از شرایط گوناگون سلامتی ازجمله ایست قلبی، نارسایی تنفسی، نارسایی گردش خون، مصرف بیش‌از حد مواد مخدر، مسمومیت و موارد دیگر باشد.

گوگل اشاره کرد که امروزه زیرساخت‌هایی وجود دارد تا در اسرع زمان پشتیبانی‌های پزشکی به افراد اراعه بشود، اما در صورتی‌که فردی در محل وجود داشته باشد تا به‌جای بیمار با اورژانس تماس بگیرد. به‌هرحال تعداد بسیاری از شرایط اورژانسی سلامتی، وقتی اتفاق می‌افتند که تنها هستید و فردی برای پشتیبانی در اطرافتان وجود ندارد. در واقع، گوگل خبرداد بیش‌از نیمی از مواقعی که افراد این اتفاقات را توانایی می‌کنند، تنها می باشند.

اکنون اگر پیکسل واچ ۳ ازطریق قابلیت بی همتا خود، توقف نبض را تشخیص دهد، با اورژانس تماس برقرار می‌کند و اطلاعات کلیدی همانند موقعیت کاربر را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد تا بتوانند بلافاصله پشتیبانی‌های پزشکی را برای آن شخص اراعه کنند. برای جلوگیری از تشخیص نادرست از دست رفتن نبض، تایمری روی نمایشگر ساعت، شمارش معکوس را اغاز می‌کند تا به افراد اجازه دهد از برقراری تماس جلوگیری کنند.

مطابق اظهار گوگل، پیکسل واچ ۳ علاوه‌بر بازدید نبض، با مرور دیگر داده‌های فیزیولوژیکی و حرکتی، سپس ترکیب آن‌ها با یکدیگر و ازطریق الگوریتم هوش مصنوعی که روی ساعت قرار دارد، مشکل از دست رفتن نبض را تشخیص می‌دهد.

گوگل می‌گوید: «امیدواریم ویژگی تشخیص توقف نبض بتواند همانند کیسه‌ی هوا یا حسگر دود به ویژگی استانداردی تبدیل بشود و در اوقات غیرمنتظره به ما پشتیبانی کند تا در امان باشیم.» قابلیت مذکور ابتدا در کشورهای منتخب اتحادیه‌ی اروپا و بریتانیا دردسترس خواهد می بود و در آینده‌ی نزدیک در نواحی بیشتری اراعه خواهد شد.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی

[ad_2]

منبع