۷ منفعت فوق العاده بادمجان برای سلامتی بدن_جزر و مد
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی جزر و مد
اضافه کردن بادمجان به رژیم غذایی شما امکان پذیر به کنترل قند خون پشتیبانی کند. این کار در درجه اول به این علت است که بادمجانها دارای مقادیر بسیاری فیبر می باشند که از دستگاه گوارش بدون تحول عبور میکند.
به نقل از همشهری آنلاین، بادمجانها، که یک محصول صیفی جات می باشند، در تعداد بسیاری از غذاهای گوناگون در سراسر جهان مورد منفعت گیری قرار میگیرند. اگرچه زیاد تر به گفتن یک سبزی مورد دقت قرار میگیرند، اما از نظر فنی بادمجان نوعی میوه است، چون از گیاهی گلدار رشد میکنند و دارای دانه می باشند. بادمجان یک غذای پر فیبر و کم کالری است که سرشار از مواد مغذی است و مزایا تعداد بسیاری برای سلامتی دارد. از افت خطر ابتلا به بیماریهای قلبی گرفته تا پشتیبانی به کنترل قند خون و افت وزن، بادمجانها یک افزودنی ساده و خوشمزه برای هر رژیم غذایی سالم می باشند که مزایا و کاربردهای زیاد دارند.
۷ منفعتی بادمجان برای سلامتی بدن
انواع مختلفی از بادمجان وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت می باشند. در حالی که بادمجان ها با پوست بنفش زیاد رایج ترهستند، بادمجانهایی به رنگ قرمز، سبز یا حتی سیاه نیز وجود دارد.
۱. بادمجان سرشار از مواد مغذی است
بادمجانها یک ماده غذایی مغذی می باشند، به این معنی که مقدار زیاد خوبی ویتامین، مواد معدنی و فیبر دارند و در ازای آن کم کالری می باشند. بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است:
کالری
کربوهیدرات
فیبر
پروتئینمنگنز
فولات
پتاسیم
ویتامین K
ویتامین C
بادمجانها مقادیر مقداری مواد مغذی دیگر از جمله نیاسین، منیزیم و مس نیز دارند.
۲. سرشار از آنتی اکسیدانها می باشند
علاوه بر انواع ویتامینها و مواد معدنی، بادمجانها حاوی مقدار بسیاری آنتی اکسیدان نیز می باشند. آنتی اکسیدانها موادی می باشند که بدن را از صدمههای ناشی از مواد زیان اور شناخته شدهای به نام رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
مطالعات نشان دادهاند که آنتی اکسیدانها میتوانند به جلوگیری از تعداد بسیاری از انواع بیماریهای مزمن، همانند بیماریهای قلبی و سرطان پشتیبانی کنند. بادمجانها به اختصاصی منبع خوبی از آنتوسیانینها می باشند. آنتوسیانین نوعی رنگدانه با خاصیت آنتی اکسیدانی است که عامل رنگ خاص بادمجان است.
به اختصاصی، یکی از انواع آنتوسیانینهای حاضر در بادمجان به نام نسونین برای سلامتی زیاد سودمند است. در واقع، چندین آزمایش در آزمایشگاه قبول کردهاند که این ماده در محافظت از سلولهای بدن در برابر صدمهی رادیکالهای آزاد زیان اور، مؤثر است.
۳. خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افت میدهد
با دقت به محتوای آنتی اکسیدانی آنها، برخی از مطالعات نشان خواهند داد که بادمجان امکان پذیر به افت خطر ابتلا به بیماریهای قلبی پشتیبانی کند. در یک مطالعه، به خرگوشهای دارای کلسترول بالا، روزانه ۱۰ میلی لیتر آب بادمجان به زمان دو هفته داده شد.
در آخر مطالعه، مشاهده شد که آنها سطح پایینتری از کلسترول بد یا LDL و تری گلیسیرید داشتند، که میتواند تبدیل افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی بشود. مطالعات دیگر نشان دادهاند که بادمجان امکان پذیر اثرات محافظتی بر روی قلب داشته باشد.
در یک مطالعه دیگر، حیوانات به زمان ۳۰ روز با بادمجان خام یا کبابی تغذیه شدند. هر دو نوع کارکرد قلب را بهبود بخشیده و شدت دعوا قلبی افت یافته است. در حالی که این نتایج امیدوار کننده است، ملزوم به ذکر است که تحقیقات جاری محدود به مطالعات بر روی حیوانات آزمایشگاهی است. تحقیقات زیاد تر ملزوم است تا برسی بشود که چطور بادمجانها میتوانند سلامت قلب انسان را تحت تأثیر قرار دهند.
۴. علتکنترل قند خون میبشود
اضافه کردن بادمجان به رژیم غذایی شما امکان پذیر به کنترل قند خون پشتیبانی کند. این کار در درجه اول به این علت است که بادمجانها دارای مقادیر بسیاری فیبر می باشند که از دستگاه گوارش بدون تحول عبور میکند. فیبر با افت دادن شدت هضم غذا و این چنین با افت دادن شدت جذب قند در بدن میتواند قند خون را افت دهد. جذب آهستهتر قند علتمیبشود قند خون را ثابت باقی بماند و این چنین مانع از نواسانات سریع آن میبشود.
تحقیقات دیگر مشخص می کند که پلی فنولها یا ترکیبات گیاهی طبیعی حاضر در مواد غذایی همانند بادمجان امکان پذیر علتکاهش جذب قند و ترشح انسولین بشود، که هر دو میتوانند به افت قند خون پشتیبانی کنند. یک مطالعه آزمایشگاهی عصاره غنی شده از بادمجان را مورد بازدید قرار داد. نشان داده شد که آنها میتوانند سطح آنزیمهای خاص اثرگذار بر جذب قند را افت داده و به افت قند خون پشتیبانی کنند. بادمجانها برای رژیم غذایی پیشنهاد شدهی مناسب به منظور کنترل دیابت، که شامل یک رژیم غذایی پر فیبر و سرشار از غلات و سبزیجات است، زیاد مناسب می باشند.
۵. به افت وزن پشتیبانی میکند
بادمجانها فیبر بسیاری دارند و کالری مقداری دارند و این مسئله علتمیبشود برای اضافه کردن به هر نوع رژیم لاغری زیاد عالی باشد. فیبر به طور زیاد آهسته در دستگاه گوارش حرکت میکند و میتواند علتاحساس سیری طویل زمانتری بشود و کالری دریافتی را افت دهد. هر پیمانه (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی ۳ گرم فیبر و فقط ۲۰ کالری است. علاوه بر این، بادمجانها طبق معمولً به گفتن یک جانشین پر فیبر و کم کالری برای مواد با کالری بالاتر در دستور العمل تهیه برخی غذاها منفعت گیری خواهد شد.
۶. دارای خواص ضد سرطانی می باشند
بادمجان حاوی چندین ماده است که در مبارزه با سلولهای سرطانی قوت زیاد دارند. به گفتن مثال، SRG نوعی ترکیب حاضر در برخی از سبزیجات، از جمله بادمجان است. برخی از مطالعات بر روی حیوانات نشان دادهاند که SRG ها میتوانند علتمرگ سلولهای سرطانی شوند و این چنین امکان پذیر علتکم شدن مقدار عود کردن انواع خاصی از سرطانها بشود.
گرچه تحقیقات در رابطه این نوشته محدود است، اما نشان داده شده است که SRGs ها بویژه در برابر سرطان پوست هنگامی مستقیماً روی پوست منفعت گیری خواهد شد تاثیرات درمانی دارند. مطالعات بسیاری نشان دادهاند که خوردن زیاد تر میوهها و سبزیجات همانند بادمجان امکان پذیر بدن را در برابر برخی از سرطانها محافظت کند.
در یک بازدید که بر روی نزدیک به ۲۰۰ مطالعه انجام شده، اشکار شد که خوردن میوه و سبزیجات بدن را در برابر سرطانهایی همانند سرطان لوزالمعده، معده، کولورکتال، مثانه، دهانه رحم و پستان محافظت میکند.
با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین چگونگی این که ترکیبات حاضر در بادمجان به طور خاص بر سرطان در انسان تأثیر بگذارد، ملزوم است.
۷. به راحتی به رژیم غذایی اضافه میبشود
بادمجانها فوق العاده انطباق پذیر می باشند و به راحتی میتواند در انواع رژیمهای غذایی گنجانده بشود. میتوان آن را پخته، کباب شده، یا سس زده و با یک چاشنی و روغن زیتون میل کرد. این چنین میتوان به گفتن جایگزینی کم کالری برای تعداد بسیاری از مواد راه اندازی دهنده غذا که کالری بالایی دارند منفعت گیری بشود. بادمجان میتواند علتکاهش مصرف کربوهیدرات و کالری شما بشود، در عین حال فیبر و مواد مغذی غذای شما را افزایش میدهد.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع