جهنم کپچا؛ چرا تستهای کپچا هر روز سختتر خواهد شد؟
[ad_1]
تعداد بسیاری از شرکتها و اهالی دنیای فناوری به این نتیجه رسیدهاند که برای حفاظت از کپچاها در روبه رو هوش مصنوعی باید به فکر چاره می بود؛ چرا که دیگر منفعت گیری از تستهای قدیمی برای شناساییکردن انسانهای واقعی از رباتها، کار نمیکنند. به گمان زیادً در آیندهی نه چندان دور، رباتها به راحتی میتوانند از بعد شناسایی چند درخت یا شیرهای آتشنشانی بر همراه شوند و بهراحتی به وبسایتها و سرویسهای آنلاین نفوذ کنند.
در مطالعه تازه پژوهشگران دانشگاه UC Irvine و مایکروسافت، اکثر ۱۴۰۰ شرکتکننده بین ۱۵ تا ۲۶ ثانیه زمان بردند تا یک کپچا تصویری را با دقت ۸۱ درصد حل کنند. این در حالی است که رباتی که در مارس ۲۰۲۰ آزمایش شد، همین پازل را با میانگین زمان زمان ۱۹٫۹ ثانیه و با دقت ۸۳ درصد حل کرد. این مطالعه نشان داد که ماشینها در حل تعداد بسیاری از انواع کپچا از ما انسانها بهتر و سریع تر می باشند تازه و این مطالعه قبل از پیشرفت بسیار سریع هوش مصنوعی انجام شده می بود.
اغاز امسال که هوش مصنوعی GPT-4 مورد آزمایش قرار گرفت، این مدل زبانی زیاد باهوش با کارگری از وبسایت TaskRabbit تماس گرفت و او را استخدام کرد تا کپچا را حل کند. شرکت هوش مصنوعی OpenAI که GPT-4 را گسترش داده، میگوید این مدل بدون نیاز به هیچ پشتیبانی انسانیای پازلهای کپچا را حل کرده است.
اکنون که تستهای قدیمی کپچا نمی توانند راهحلی مناسب برای شناسایی رباتها و اختلاف آنها از انسانها باشند، باید چه رویهای را در پیش گرفت؟ برخی از مدیران دنیای فناوری اعتقاد دارند که باید از تستهای قدیمی کپچا فاصله بگیریم و از الگوریتمهای پیچیدهتری منفعت گیری کنیم.
آشیش جین، مدیر ارشد فناوری Arkose labs که طراحی کپچا برای HBO و لینکدین را در کارنامهاش دارد، میگوید بااینکه رباتها تکامل یافتهاند و هرروز هوشمندتر خواهد شد، بهبود چندانی در کپچاهای قدیمی حاصل نشده است؛ حتی مینیگیمهای پیچیدهتر نیز احتمالا برای حفاظت در برابر هوش مصنوعی کافی نباشد. او باور دارد که باید تستهای کپچا را حتی دشوارتر از اکنون کرد.
[ad_2]
منبع