بانک‌ها تا بحال هیچ‌گونه تسهیلاتی به صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت نکرده‌اند_جزر و مد

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی جزر و مد

سیدحیدر محمدی در او گفت‌وگویی درمورد آخرین حالت بازار دارویی سرزمین و تخصیص ارز جهت تامین نیاز بازار، او گفت: اکنون حالت بازار دارویی سرزمین نسبتا پایدار است و ملزوم است روال تخصیص ارز و تامین منبع های به طور کامل و مستمر صورت گیرد تا متعاقبا نیازهای بازار دارویی سرزمین نیز به موقع تامین بشود.

وی او گفت: با دقت به همکاری بانک مرکزی از ابتدای امسال تا بحال، اکنون شرایط خوب است اما ملزوم است که ذخایر استراتژیک را بویژه در حوزه داروهای اساسی افزایش دهیم و کوششمان در این راستاست. یعنی یکی از مسایل زیاد مهم برای ما آن است که ذخایر استراتژیک برای داروهای اساسی بالا رود.

محمدی در ادامه گفت: دو عامل در افزایش ذخایر استراتژیک دارو مهم است؛ یکی تامین پایدار ارز و فرد دیگر تامین نقدینگی کافی. در حوزه ارز تقریبا از ابتدای سال شرایط خوب بوده و امیدواریم تا آخر سال با همین روش و به طور کامل، کافی و مستمر تامین بشود.

لزوم همکاری

بانک‌ها جهت تامین نقدینگی بازار دارو، تجهیزات و شیرخشک
او گفت: فرد دیگر او گفت و گو نقدینگی است که اکنون شرایط خوبی ندارد. در تامین نقدینگی موارد مختلفی اثرگذار است؛ ابتدا آنکه فروش شرکت‌ها باید خوب باشد، فرد دیگر هم برگشت اندوخته شرکت‌ها و پرداخت بیمه‌ها است و فرد دیگر هم تسهیلات بانکی است. در قسمت تسهیلات بانکی، متاسفانه بانک‌ها چندان همکاری ندارند، تسهیلات نمی‌دهند و یکی از گله های‌های صنایع دارو، تجهیزات و شیرخشک آن است که تسهیلات به آنها تعلق نمی‌گیرد. در کل دو مبحث تسهیلات بانکی و این چنین پرداخت مطالبات بیمه‌ای زیاد مهم است.

محمدی درمورد پرداخت تسهیلات بانکی به صنایع دارو، تجهیزات و شیرخشک، او گفت: از بهمن ماه سال قبل و به جهت کنترل نقدینگی بازار دارو و تجهیزات و شیرخشک، بانک‌ها بخشنامه‌ای داشتند اما تسهیلات پرداخت نمی‌شد و تا این مدت هم مقدار تسهیلات انقباضی است. در همین عرصه نیز ما خواست کردیم، مساعدت و موافقت شد که ۵۰ هزار میلیارد تومان مازاد، تسهیلات تازه برای دارو و تجهیزات پزشکی و شیرخشک داده بشود و در همین جهت هم به بانک‌های عامل دستور آن را داده‌اند اما تا این مدت اجرایی نشده و پیگیریم که با مساعدت رییس کل بانک مرکزی

و همکاری بانک‌های عامل اجرایی بشود.

چند خواست از سازمان برنامه و بودجه

رییس سازمان غذا و دارو این چنین درمورد تحول مدیریتی در سازمان برنامه و بودجه و مطالبات سازمان غذا و دارو، او گفت: خواست ما از سازمان برنامه بودجه آن است که یارانه دارو (دارویار) از محل بودجه عمومی پرداخت بشود. در همین جهت نیز مصوبه‌ای در دبیرخانه سران قوا ابلاغ شد که ۱۲۰هزار میلیارد تومان از اعتبارات دارویار و نان به بودجه عمومی منتقل شد؛ چراکه بودجه عمومی جهت پرداخت در دسترس‌تر است و لذا این نوشته یک اتفاق خوبی می بود که صورت گرفت.

وی در این باره به یارانه دارویی اشاره کرد و افزود: خواست‌مان آن است که ماهانه حداقل ۵همت (۵هزار میلیارد تومان) از همین عدد جاری یارانه دارو را به طور مستمر پرداخت کنند و چشم به راه دریافت اسناد نباشند؛ یارانه ماهانه به مراکز درمانی پرداخت بشود و سپس سندها را دریافت کنند. در همین جهت نیز قانون برنامه ششم و هفتم گسترش این اجازه را داده که حداقل ۶۰ درصد از اعتبارات را به طور علی‌الحساب بدون سند پرداخت کنند. به این علت ملزوم در این جهت عمل بشود تا به مشکل برخورد نکنیم. در کل خواست ما آن است که اعتبارات را به موقع پرداخت کنند./ایسنا

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی

[ad_2]

منبع