ساماندهی سازمان غذا و دارو در دستور کار دکتر ظفرقندی قرار دارد_جزر و مد
[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی جزر و مد
وی با گفتن این که تشکیل شورای رقابت جهت ابراز مشکلات و صدمههایی به نظام سلامت شد، او گفت: تعرض به هویت داروسازی ما را اذیت میکند که متأسفانه تبدیل اختلالات شدیدی خواهد شد.
فاضل با گفتن این که شورای رقابت صدمه های بسیاری به حوزه سلامت زد که فهمید نشد، اظهار داشت: مسئله مهم
و اساسی این است که نظام سلامت از نظام اراعه و تقاضا پیروی نمیکند و اقداماتی در این جهت جهت میبشود که از مزایا و مواهب نظام سلامت برخوردار نشویم.
رئیس شورای عالی نظامپزشکی با اشاره به جلسهای با دکتر ظفرقندی، وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت تصریح کرد: در این جلسه، بازنگری هیات مقررات زدایی را مطالبه کردیم. اگر صدماتی که هیات مقرراتزدایی به نظام سلامت سرزمین داخل کرده، استمرار داشته باشد، به صدمات جبرانناپذیر تبدیل میبشود.
فاضل با اشاره به مشکلات اقتصادی داروخانهها و داروسازان افزود: جامعه فنی و علمی نباید به جستوجو معاش باشد؛ این درحالیست که اکنون شرایط اقتصادی طوری شده که جامعه داروسازی سرزمین به جستوجو معاش است. جامعه داروساز به گفتن عضوی از جامعه سلامت سرزمین باید به نحوی عمل کند که جامعه اسایش خاطر بیشتری داشته باشد و فکر آن باشد که چطور خدمات بهتری اراعه دهند.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه علم اظهار
کرد: امیدوارم که دولت و مجلس تازه به جایگاه علم دقت کنند و صاحبان علم را در کانون دقت قرار دهند. جامعه پزشکی از گروههای پزشکی به گفتن شغل یاد نمیکند و آن را سخن پزشکی میدانند. به این علت وجه اقتصاد باید وجه ثانویه باشد؛ اما اکنون به این نحو نیست.
رئیس شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به افتنقدینگی در عرصه دارویی سرزمین او گفت: مشکلات نقدینگی از سطح شرکتها فراتر رفته و گریبان داروخانهها را در دست گرفته است. همه سه سطح دارویی سرزمین به واسطه برنامهها و سیاستهای نادرست دچار مشکلات نقدینگی شدهاند.
فاضل با گفتن این که ساماندهی حوزه دارویی سرزمین جزو برنامههای وزیر پیشنهادی دکتر پزشکیان برای تصدی وزارت بهداشت است، افزود: ساماندهی سازمان غذا و داروی در عرصه دارویی سرزمین زیاد اهمیت دارد و این نوشته در دستور کار دکتر ظفرقندی قرار دارد.
وی با اصرار بر اهمیت تفویض برخی اختیارات به نهادهایی همچون
سازمان نظام پزشکی و نقش تولیت و نظارتی دولت بر امور، او گفت: تفویض اختیارات به نهادهایی همانند سازمان نظام پزشکی و انجمنهای صنفی و حرفهای باید در دستور کار قرار گیرد. دولت میبایست تصدیگری را رها کند و به سمت ماموریت های مهم خود یعنی نظارت عالیه و تولیت قدم بردارد.
فاضل با گفتن این که انقلاب نگرش تخصصی باید در حاکمان تشکیل بشود، گفت: انقلاب تخصصی باید در رویکرد، نگرش و بینش همه حاکمان تشکیل بشود. «تخصص» و «تحفظ»، دو بال یک مدیر می باشند. تعداد بسیاری از مسوولان سرزمین «پاسخگویی» و «مسئولیتپذیری» ندارند و ابراز مشکلات به علت عدم پاسخگویی و عدم مسئولیتپذیری مسئولان سرزمین است.
رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی با گفتن این که سازمان نظام پزشکی، بیانیههایی در ربط با انتظارات از وزیر بهداشت دولت چهاردهم انتشار کرده، افزود: علاوه بر این، موضوعات بسیاری درمورد انتظارت نظام سلامت را به دکتر پزشکیان
و دکتر ظفرقندی اظهار کردهایم.
وی با اشاره به الزام دیپلماسی در عرصه نظام سلامت او گفت: اگر به دیپلماسی سلامت و دارویی دست نیابیم و از مسائلی همانند مهاجرت نخبگان جلوگیری نکنیم، نظام سلامت دچار مشکل و گسست میبشود.
فاضل در آخر او گفت: ما از دولت چهاردهم و وزیر ایشان میخواهیم که به استانداردهای ۵گانه مصوب نظام پزشکی که چهار سال پیش به تصویب رسید، پایبند شوند. این استانداردهای ۵گانه نه تنها جهت افزایش اعتبار جامعه داروسازی میبشود بلکه علتافزایش درآمد حلال میبشود. میبایست به جستوجو حالت کسب حلال باشیم؛ افزایش ناگهانی تعداد داروخانهها جهت از بین رفتن کسب حلال و ربط نامتعارف پزشک و داروساز میبشود.
وی در آخر او گفت: جامعه پزشکی از وزیر بهداشت دولت چهاردهم میخواهد که در عرصه سیاستگذاری از نظر ذینفعان جامعه پزشکی همانند سازمان نظام پزشکی و انجمن داروسازان ایران منفعت گیری کند.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع